Garantie & klachten

Informatie rondom garantie & klachten

 Garantie

Op alle artikelen is wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien u aanspraak wilt maken op de wettelijke garantie, dient u het defect binnen 2 maanden na constatering te melden. Hierna heeft de u de mogelijkheid het artikel te laten herstellen (indien mogelijk), is reparatie niet mogelijk dan mag u een vervangend artikel uit zoeken, of kiezen voor teruggave van het betaalde bedrag.
Deze garantie vervalt wanneer:

  • u, de koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen,
  • u, de koper de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet (goed) heeft opgevolgd,
  • u, de koper het artikel niet gebruikt heeft waarvoor dit bestemd is.

In geval van een niet-goed-geld-terug garantie, defect of fabricagefout aan een door Pocketmorphers.nl geleverd artikel, kunt u dit melden via ons contactformulier. Pocketmorphers.nl zal u vervolgens binnen 2 werkdagen informeren over de te volgen procedure.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mginternetmedia.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Informatie is te vinden op https://www.pocketmorphers.nl/herroepingsrecht-bedenktijd/.

Het modelformulier voor herroeping kunt u hier downloaden…

Identiteit ondernemer

18 Plus Media
Sint-Annastraat 283
B-9220 Hamme
info@18plus.be
+32 52 57 58 75
KBO 0712.575.559
BTW BE0712575559